Polygon down hillers openen De Trap Rotterdam

BuycycleDown hill rijders hebben maandag 16 mei De Trap in Rotterdam geopend. De gigantische trap van 29 meter en 180 treden loopt vanaf het Stationsplein naar het dak van het Groot Handelsgebouw. Het is onderdeel van ‘Rotterdam viert de stad’ waarmee de veerkracht en wederopbouw van Rotterdam na de Tweede Wereldoorlog wordt gevierd.

De down hillers reden op een speciale Polygon mountainbike, dat geleverd werd door het Rotterdamse bedrijf Buycycle. De mtb’s waren uitgevoerd met schokdempers die de hardste klappen konden opvangen, waardoor de rijder in het zadel kan blijven zitten en controle houdt. Dat stond symbool voor de grote klappen die Rotterdam moest incasseren. Door in het zadel te blijven zitten en niet te lullen maar te poetsen, heeft de stad zich weer weten te ontwikkelen tot een wereldstad.

“Wij voelen ons vereerd dat wij als jonge ondernemers mogen mee helpen aan de promotie van ‘Rotterdam viert de stad’, daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om ons te bewijzen dat het product en materiaal voldoet aan de veeleisende sportfietser”, aldus Fabian Hardjoprajitno, eigenaar van Buycycle.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0