PopCycle naar LikeBike Monte Carlo

LikeBikeBouwer van custombikes, PopCycle, is uitgenodigd deel te nemen aan het internationale evenement LikeBike. De fiets- en lifestylebeurs die van 3 t/m 5 juni wordt gehouden in Monte Carlo, richt zich op bijzondere, opvallende en exclusieve fietsen en accessoires. Veel van de concepten die worden getoond zijn voortgekomen uit een passie voor het fietsen.

Dat is bij PopCycle niet anders. De eigenaren, beiden techneut en fervent mountainbikeliefhebber, begonnen in 2010 aanvankelijk als hobby met het vervaardigen van eigenzinnige mountainbikes. “De fiets is niet langer louter een gebruiksvoorwerp, het wordt steeds vaker een lifestyle-object”, zegt medeoprichter Marcel de Koning. “Als gevolg hiervan is er veel beweging in fietsdesign. De afgelopen jaren zijn er op Nederlandse bodem diverse interessante fietsconcepten van de grond gekomen. Daartoe rekenen wij ons zelf ook.”

LikeBike Monte Carlo is een fietsevenement dat de fiets benadrukt als lifestyleproduct waar speciaal geselecteerde bedrijven hun bijzondere fietsproducten aan de wereld kunnen tonen. Het wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd in het Grimaldi Forum te Monte Carlo.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0