Prijzen op Dynamo Retail Event

Maandag 14 september vond het Dynamo Retail Event plaats. Zo’n 800 ondernemers van Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’, Fietswereld en Dynamo Retail Service kwamen naar De Rijtuigenloods in Amersfoort. Zij kregen presentaties te horen, onder meer van Algemeen Directeur Maarten de Vos over de marketingplannen voor 2016, en traditiegetrouw werden er prijzen uitgereikt aan de beste contractleveranciers van Dynamo Retail Group.

Augusta won de prijs voor Leverancier van het Jaar en Beste Onderdelen & Accessoires leverancier. Marc Roelofsen, Managing director van Augusta, was erg verheugd om deze prijs voor de eerste keer in ontvangst te nemen. De prijs voor Beste Dienstenleverancier ging naar ENRA. En Merida werd beoordeeld als Beste Fietsenleverancier. Alle prijzen werden toegekend op basis van een enquête onder de Dynamo ondernemers.

Voor de teams van Bike Totaal was er nog een extra prijs te vergeven, namelijk de prijs voor Beste Servicemedewerker en het Beste Serviceteam 2014-2015. De Beste Servicemedewerker werd uiteindelijk Michel van de Geer uit Beneden Leeuwen. Zijn klanten beoordeelden hem met een 9,16. Het team met de hoogste gemiddelde score, een 8,93, was het team van Bike Totaal Leenders Gendt: Jan Witjes en Robert Leenders.

Dynamo Retail Event - leverancier van het jaar

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0