Prijzen uitgereikt op Dynamo Retail Event

dynamo-retail-eventMaandag 19 september jl. vond het jaarlijkse Dynamo Retail Event plaats in 1931 in ’s Hertogenbosch. Voor de derde keer organiseerde Dynamo Retail Group dit event voor al haar ondernemers uit Nederland en België van Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’, Fietswereld en Dynamo Retail Service. Onder de bijna 900 bezoekers waren ook veel potentiële nieuwe leden.

Traditiegetrouw werden ook de prijzen uitgereikt aan de beste contractleveranciers. BBB cycling werd uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar en Beste O&A leverancier, ENRA kreeg de prijs voor Beste Dienstenleverancier en KOGA voor Beste Fietsenleverancier.

Voor Bike Totaal en voor het eerst ook voor Profile ‘de Fietsspecialist’ waren ook prijzen te vergeven, namelijk voor Beste Servicemedewerker en het Beste Serviceteam. De uitslag is gebaseerd op de beoordeling van consumenten na de uitgevoerde servicebeurten.

De Beste Servicemedewerker bij Bike Totaal is net als vorig jaar Michel van de Geer van Bike Totaal van de Geer Tweewielers uit Beneden Leeuwen. Het team van Bike Totaal Jan de Jonge in Zierikzee werd uitgeroepen tot Beste Serviceteam. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ werd Henk Wolf van Profile Herman Niburg in Slagharen de Beste Servicemedewerker. Het Beste Serviceteam werd dat van Profile Hafkamp in Twello.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0