Primeur: BESV onthult top e-MTB

besvTijdens Velofollies in Kortrijk onthult BESV zijn nieuwste paradepaardje: de TCE 1.1 high-performance e-MTB. Met de krachtige Shimano EP8-motor, 160mm veerweg aan de voorkant en 150mm aan de achterkant, belooft deze Enduro e-bike moeiteloze beklimmingen en gedurfde afdalingen.

De TCE 1.1, sierlijk en wendbaar, is vervaardigd uit volledig carbon en voorzien van Shimano-componenten. Het is het ideale wapen voor bergavonturen. Beschikbaar op de BESV-stand in hal 2 (209B) en op de Shimano-stand, is deze e-MTB direct leverbaar via BESV-dealers.

Bovendien introduceert BESV op Velofollies hun nieuwe distributeur voor de Nederlandse markt, Action Sports SRL. Het salesteam van Action Sports zal aanwezig zijn op de BESV-stand om zowel Nederlandse als bestaande Belgische en Luxemburgse dealers te verwelkomen.

Het derde grote nieuwsfeit wordt op de beurs zelf onthuld. Bezoekers kunnen hun nieuwsgierigheid bevredigen door BESV’s stand in hal 2, stand 209B te bezoeken en te ontdekken welke verrassingen ze nog meer in petto hebben.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0