Qibbel kinderzitje in nieuwe kleuren

Qibbel - 6plus Junior kleurvariantenHet Qibbel 6+ Junior achterzitje is voortaan in drie kleurvarianten leverbaar: antraciet met grijs, blauw met bruin, en volledig zwart. Het merk zegt hiermee in te spelen op de vraag van de consument naar meer keuzemogelijkheden. Het zitje is gemaakt voor kinderen van 6 tot ca. 10 jaar en voor een maximum draaggewicht van 35 kg. Volgens Qibbel is het product een succes met name omdat het zitje eenvoudig en snel op de bagagedrager gemonteerd kan worden, zonder dat daarbij gereedschap nodig is.

Het Qibbel 6+ Junior zitje is een eigen ontwerp van Widek, de Nederlandse fabrikant van fietsonderdelen en fietsaccessoires, en het wordt geheel in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Het zitje bestaat uit een ergonomisch gevormde dubbelwandige kunststof kuip met een geïntegreerde verstelbare klembevestiging voor de bagagedrager. Naast de bestaande uitvoering in antraciet met grijs zijn nu ook uitvoeringen in blauw met bruin en volledig zwart beschikbaar.

Het zitje is verder voorzien van een heupgordel met een driepuntssluiting. Bij het zitje worden stevige opklapbare voetensteunen geleverd, die op de gewenste hoogte op het frame van de fiets worden gemonteerd. Het zitje wordt als compleet pakket geleverd, maar alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0