Qibbel lanceert Nijntje fietsstoeltjes

Widek, producent van Qibbel fietsstoeltjes, lanceert een nieuwe lijn Nijntje producten voor de fiets. Met deze lijn eert de producent een Nederlands icoon én maakt zij fietsen met en voor kinderen nog veel leuker. De lijn bestaat uit kleurrijke kinderzitjes, fietsbellen, mandjes, poppenzitjes, zijwielen en veiligheidsvlaggen in de kenmerkende Dick Bruna-stijl mét de kwaliteit die je van Widek gewend bent.

De nieuwe, kleurrijke Nijntje-lijn wordt gemaakt in de eigen fabriek in Krimpen aan de IJssel. De link naar Nijntje ligt voor de hand: een echt Hollands product voor een typisch Nederlandse manier van vervoeren gecombineerd met het icoon van Dick Bruna. De Qibbel fietsstoeltjes hebben een rugleuning van mesh en de zitjes voldoen door de vijfpuntsgordel aan de hoogste veiligheidsnormen. De gordelband is voor deze speciale editie bedrukt met Nijntje om de Nijntje-beleving compleet te maken. Deze speciale Qibbel Air zitjes zijn verkrijgbaar als voor- en achterzitje in de kleuren blauw en grijs.

Naast de zitjes lanceert Widek accessoires voor op de kinderfiets. Met de nieuwe Nijntje-bel zijn kinderen vanaf kilometers ver te horen en dankzij de veiligheidsvlag ook goed te zien. Daarnaast kunnen kinderen hun favoriete knuffel meenemen in het nieuwe poppenzitje óf hun eigen vracht meenemen in de speciale Nijntje-fietsmand. De nieuwe Nijntje-lijn maakt fietsen vrolijker, kleurrijker én brengt ouders en kinderen nog meer fietsgeluk. De producten kunnen vanaf eind juni besteld worden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0