QWIC dealershow groot succes met ruim 350 dealers

De afgelopen maanden vonden er op diverse locaties QWIC Dealershows plaats. De dealershows zijn in augustus succesvol gestart in Duitsland, vonden in september in België plaats en eindigden in oktober in Nederland. Ruim 350 dealers waren hierbij aanwezig. QWIC blikt zeer positief terug op deze dagen en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.

Tijdens de QWIC Dealershows stond het contact met de dealer centraal. Dit was hèt moment om de samenwerking tussen dealers en QWIC te bespreken en te horen wat de dealers vinden van de huidige en komende collectie. Ook konden dealers met al hun vragen terecht.

Hans Terpstra, Teamlead Sales Representatives NL & BE: “Wij zijn blij te horen dat onze dealers tevreden zijn over ons huidige portfolio en enthousiast over de komende collectie. Dit zien we ook terug in de pre-ordering voor 2022, deze signalen zien er goed uit.”

Informatiepunt voor dealers
De technische corner die door de technische dienst werd bemand, is zeer goed ontvangen. Ook was er een speciale balie voor de QWIC dealerportal waar bezoekers de laatste nieuwigheden konden bekijken en vragen konden stellen. QWIC was met een groot team aanwezig (van technische dienst, vertegenwoordigers tot customer service) en natuurlijk was de gehele QWIC collectie aanwezig en beschikbaar om te testen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0