Qwic met Bafangmotor en testwinnaar in Plus e-bike test

QwicIn een recente e-bike test van Plus Magazine en de website Plus Online is de Qwic T-MN7 2 HSII, uitgerust met de nieuwe Bafang Max Drive middenmotor, als testwinnaar uit de bus gekomen. Acht consumenten, in leeftijd variërend van 52 tot 68 jaar, hebben twaalf elektrische fietsen aan een kritische test onderworpen. De testrijders hebben in totaal 513 kilometer gefietst over een gevarieerd parcours.

Daarbij werd onder meer gekeken naar rijeigenschappen, comfort, bediening en functionaliteit, afwerking en uitrusting. De fietsen scoorden op alle onderdelen punten en kregen van iedere testrijder een rapportcijfer voor het geheel. De cijfers werden omgerekend naar een eindcijfer. Daarbij wogen bijvoorbeeld de rijeigenschappen zwaarder mee dan de afwerking en uitrusting.

De jury was lovend over de nieuwe e-bike van Qwic: “Bij de Qwic testfiets klopt werkelijk alles. De fiets rijdt uitstekend en voelt uitermate betrouwbaar aan. Ook zonder ondersteuning rijdt de fiets ondanks zijn wat ¬hoge gewicht licht en soepel. De Bafang-middenmotor geeft een soepele maar krachtige ondersteuning.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0