QWIC start nieuw e-bike seizoen met grote mediacampagne

Vanaf eind april valt het in Nederland, België en Duitsland niet te missen: de nieuwe mediacampagne van QWIC. Van snelwegmasten, krantenadvertenties, online uitingen tot een grote dealercampagne – QWIC laat luid en duidelijk van zich horen. De campagne uitingen zijn te zien langs de drukste wegen van Nederland. Naast de outdoor inzet start ook een printcampagne in het AD, de Volkskrant, het Financieele Dagblad en het Vlaamse Knack en Trends. Dit alles wordt ondersteund door interactieve en dynamische online banners en impactvolle homepage take-overs.

Campagne
QWIC heeft als doel om automobilisten te verleiden de e-bike te pakken en de auto te laten staan. Met de boodschap ‘High performance e-bikes – Join the new mobility era’, laat QWIC zien dat de QWIC e-bikes een alternatief zijn voor de auto en het openbaar vervoer. Ook spelen de kernwaarden Kwaliteit, Design, Innovatie en Service een rol in de nieuwste campagne.

Dealercampagne
De ruim 600 QWIC-dealers ontvangen het digitale campagnemateriaal zodat zij dit kunnen verspreiden via hun eigen digitale kanalen. Alle dealers in Nederland en Vlaanderen ontvangen daarnaast ook de nieuwe QWIC posters om de campagne ook in de winkel tot leven te laten komen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0