REANY E-BIKES Debuut: Ultra-Lichtgewicht op Velofollies

Op de aankomende Velofollies-beurs schittert een primeur: REANY E-BIKES, de lichtste elektrische fiets in de Benelux, en wellicht daarbuiten. Met een minimalistisch design en single-speed functionaliteit, richt REANY zich vooral op jongeren, geprijsd vanaf €2.299. Het bedrijf, Ebike Factory, waarborgt kwaliteit met solide frames van carbon of aluminium, hoogwaardige componenten, en productie in Portugal.

REANY
Reany

REANY E-BIKES, het resultaat van een zoektocht naar een kwalitatieve en lichte E-bike in een lagere prijsklasse, belooft makkelijke handling, soepele manoeuvreerbaarheid en een verhoogde actieradius. Het design en technologische snufjes, waaronder Gates Carbon Belt, OLED display, en achterwielmotor, oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op jongeren en jong-voelenden.

Met twee aluminium modellen (W1 en N1) en het superlichte carbon model PRO W1, biedt REANY E-BIKES eenvoudige keuzes voor consumenten. De bijbehorende REANY-app, die bediening en nuttige informatie zoals accustatus en navigatie biedt, zal zich ontwikkelen tot een gebruikersplatform.

Belangrijk voor potentiële kopers zijn de uitgebreide garanties: vijf jaar op het frame, drie jaar op de vork en accu, en twee jaar op onderdelen. Dealers kunnen zowel offline als online de verkoop van REANY E-BIKES faciliteren, met betalingen en uitleveringen via hen.

In een notendop bieden REANY E-BIKES lichtgewicht, stijlvol design, keuzes in frame-materialen, geavanceerde technologie, uitgebreide garanties, en een Benelux dealernetwerk. De toekomst van elektrisch fietsen begint met REANY op Velofollies, stand 320A.

Reany
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0