Rectificatie Ergotec

In de nieuwe editie van Fietsmarkt, die vandaag is verschenen, zijn bij de nabeschouwing van de Eurobike per abuis wat minder actuele foto’s geplaatst van de innovaties van Ergotec. Hieronder is dit onderdeel van het artikel nogmaals te lezen- dit keer vergezeld door up-to-date beeldmateriaal.

‘Beurs oogde rustig maar voelde druk’

Joris Gerritsen – Messingschlager en Ergotec

 

Wat vond u van Eurobike?

“Het oogde rustiger maar voor mijn gevoel was het drukker. Misschien kwam dat ook omdat ik twee stands bemande. We stonden er met z’n tweeën en hebben gedurende de hele beurs lang dubbele afspraken gehad. Het ging goed! Door alle drukte had ik echter niet de tijd om zelf even rond te kijken. Ik heb – naast mijn stands – niet heel veel van de beurs opgepikt.”

 

Welke innovaties toonde Ergotec?

“Het meest opvallende was de nieuwe Integra-BK stuurpen met geïntegreerd Bosch Kiox display. Het display is mooi weggewerkt in de stuurpen en de kabels en de kabels lopen erdoorheen, wat voor een clean geheel zorgt. De Integra-BK is licht van gewicht en er kunnen koplampen van verschillende fabrikanten op bevestigd worden.”

 

Wat toonde Messingschlager op Eurobike?

“Bij Messingschlager zijn we veel met e-mobility bezig. Op de Eurobike toonden we onder meer een mobiliteitsoplossing van een fietsframe, een accu, een comfort display en middenmotor, in samenwerking met Brose.”

 

Hoe reageerden de bezoekers?

“Ze waren zeer positief. Vooral de Integra-BK stuurpen trok de aandacht; dat was best spectaculair. We hebben een succesvolle beurs achter de rug.”

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0