Riese & Müller Breidt RX Services in Nederland uit met ConnectCare Smart en Comfort

Riese & Müller Breidt RX Services in Nederland uit met ConnectCare Smart en Comfort

Riese & Müller introduceert nieuwe services in Nederland als onderdeel van zijn RX Connect-aanbod. De uitbreiding omvat de diensten ConnectCare Smart en Comfort, gericht op diefstalbeveiliging, terugbezorgingsservice en premium verzekeringsdekking.

Afhankelijk van het gekozen tarief biedt ConnectCare een reeks diensten, waaronder terugbezorgingsservice bij diefstal, vervanging van de fiets bij verlies, dekking van reparatiekosten na een val, ongeval of milieuschade, en andere bijstand bij pech. Dit zorgt ervoor dat fietsers te allen tijde optimaal beschermd zijn.

Naast verzekeringscomponenten omvat ConnectCare de functionaliteiten van de RX Connect-app. Dankzij de in de fabriek geïntegreerde RX Chip kunnen klanten hun fiets altijd via GPS lokaliseren, digitaal vergrendelen en uitgebreide rijstatistieken opvragen.

De verzekeringsdekking in de ConnectCare-pakketten wordt in samenwerking met verzekeringsdienstverlener Laka aangeboden.

De ConnectCare-service is beschikbaar in Nederland vanaf € 199,90 (afhankelijk van de aankoopprijs) en is van toepassing op e-bikes met RX Chip. Voor s-pedelecs is ConnectCare niet beschikbaar.

Bron: Riese & Müller GmbH

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0