Riese + Müller versterkt vertegenwoordiging Nederland en België

Sneller dealers bedienen en de lijnen kort houden. Met dat doel heeft Riese + Müller haar vertegenwoordiging voor Nederland en België gereorganiseerd. Het team bestaat nu uit drie personen: twee buitendienstmedewerkers, Joey van den Heuvel en Dimitri Hartenberg en één binnendienstmedewerker, Linnet van der Meer.

De 26-jarige Joey van den Heuvel werkt nu drie jaar voor Riese + Müller. Zijn gebied omvat Zuid-Nederland en België. Daarbinnen onderhoudt hij het contact met de huidige klanten en werkt aan de uitbreiding van het dealernetwerk. Daarnaast geeft Van den Heuvel invulling aan de marketing voor Nederland en België. Voordat hij aan de slag ging voor Riese + Müller werkte Van den Heuvel zeven jaar in een fietsenzaak als monteur en verkoper in de winkel.

De 37-jarige Dimitri Hartenberg is verantwoordelijk voor het resterende deel van Nederland. Hartenberg werkte eerder zeven jaar als vertegenwoordiger voor AGU en vervolgens zeven jaar als accountmanager voor Trek. Met die ervaring weet hij goed waar de klantbehoefte ligt. Naast het onderhouden van klantcontacten en uitbreiden van het dealernetwerk bepalen Van den Heuvel en Hartenberg samen de strategie voor Riese + Müller in Nederland en België.

Met de reorganisatie is de binnendienst verhuisd naar het hoofdkantoor in Weiterstadt, Duitsland. Daar is Linnet van der Meer de drijvende kracht achter de after sales en onderhoudt dus het contact tussen de dealer en het bedrijf.

joey-van-den-heuvel-2

dimitri-hartenberg

Joey van den Heuvel     Dimitri Hartenberg

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0