Ruim 30.000 bezoekers op twintigste Bike MOTION

Ruim 30.000 sportieve fietsers kwamen van vrijdag 16 tot en met maandag 19 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht om de nieuwste modellen en accessoires te spotten en deze meteen zelf te testen.

Uit onderzoek van de organisatie blijkt dat 43 procent van de bezoekers op korte termijn een nieuwe sportieve fiets wil kopen. Van deze groep heeft 60 procent aankoopplannen voor een racefiets, 37 procent gaat voor een mountainbike en 8 procent voor een trekkingfiets. De speedbike wordt de volgende fiets voor 7 procent van de bezoekers en 6 procent heeft voorkeur voor een ander soort sportieve fiets. Gemiddeld is men van plan om bijna 2.900 euro te besteden aan de nieuwe fiets. En 1 op de 5 bezoekers wil zelfs meer dan 4.000 euro uitgeven.

Anne-Marie Vos, Brand Manager van Bike MOTION Benelux, is zeer tevreden: “Samen met alle 251 deelnemers, het grootste aantal deelnemers tot nu toe, hebben we meer sportieve fietsers getrokken dan ooit. Dit succes is mede te danken aan de nieuwe koers die we zijn ingeslagen. Er zijn meer activiteiten aan de beurs gekoppeld met elementen als het High Speed e-bike testparcours, het grootste indoor mountainbiketestparcours in Europa en het evenement ‘Ride with the Pros’ op de zondag.”

Bike-MOTION-

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0