Samenwerking Conneqtech, AXA Bike Security en Blue-Mobility

Samenwerking Conneqtech, AXA Bike Security en Blue-Mobility

Conneqtech, leverancier van IoT-oplossingen, en AXA Bike Security, fabrikant van fietssloten en beveiligingsoplossingen, hebben een strategische samenwerking aangekondigd met Blue-Mobility, het bedrijf achter de Blue-bikes in België. Deze samenwerking richt zich op de integratie van geavanceerde IoT-technologieën in de fietsen van Blue-Mobility, gecombineerd met het elektronisch AXA-ringslot.

Blue-bike is een initiatief dat duurzame en efficiënte mobiliteit in België bevordert. Door deze samenwerking kan Blue-Mobility haar diensten verbeteren door tracking- en monitoringfunctionaliteiten toe te voegen aan haar e-bikes. Dit biedt Blue-Mobility nauwkeurige informatie over de locatie van de fietsen, de batterijstatus en het eenvoudig openen en sluiten van het fietsslot via de Blue-bike app.

Het persbericht van Conneqtech, meldt de volgende voordelen van de samenwerking:

  • Verbeterde traceerbaarheid: Nauwkeurig volgen van de locatie van de fietsen voor efficiënter vlootbeheer.
  • Betere gebruikerservaring: Gemakkelijker lokaliseren en gebruiken van beschikbare fietsen voor Blue-bikegebruikers.
  • Verhoogde veiligheid: Gebruiksgemak van het AXA elektronisch ringslot via de Blue-bike app.

Fabian de Buck van Conneqtech en vertegenwoordigers van AXA Bike Security benadrukken dat deze samenwerking perfect aansluit bij hun missie om innovatieve oplossingen te bieden die de mobiliteitservaring verbeteren. Door de krachten te bundelen, streven de drie partijen ernaar om slimme, duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van vandaag en morgen.

Bron: Conneqtech

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0