Samenwerking Kruitbosch en Spanninga ondersteunt de dealer

De integratie van de Spanninga ‘Light Simulator’-app in het Cross Retail-concept van Kruitbosch ondersteunt de dealer bij het adviseren van de klant en bij het terugdringen van het aantal ‘nee’-verkopen, aldus de twee bedrijven.

Het Cross Retail-concept van Kruitbosch is een krachtenbundeling van website, webshop en fysieke winkel. Wanneer een klant bij de dealer in de winkel geïnteresseerd is in een bepaald product dat niet meer voorradig is, kan de klant dat product direct online bestellen via de Cross Retail-winkelzuil. De klant krijgt het product de volgende dag in huis bezorgd, maar betaalt gewoon bij de dealer. Kruitbosch verstuurt het product namens de dealer naar de klant.

Op basis van het Cross Retail-concept ontstond het idee van een samenwerking tussen Kruitbosch en Spanninga, met als doel de dealer zoveel mogelijk te ondersteunen. Door het downloaden van de Spanninga ‘Light Simulator’-app op de Cross Retail-winkelzuil of –tablet, kan de dealer klanten optimaal adviseren over de juiste lamp. Daarna kan de klant de lamp direct kopen in de winkel óf, indien niet voorradig, direct bestellen via de Cross Retail-winkelzuil.

Spanninga ‘Light Simulator’-app
De app is bedoeld als sales tool en toont op een duidelijke manier het verschil tussen de diverse kop- en achterlampen van Spanninga. Spanninga: “Klanten vinden het vaak moeilijk om een fietslamp te kopen door er alleen naar te kijken in de winkel. De Spanninga-app biedt hiervoor dé oplossing. De focus in de app ligt op de lichtbundels van de lamp in verschillende omgevingen (stad of outdoor) vanuit het gezichtspunt van de fietser (op de fiets) en vanuit het gezichtspunt van de andere weggebruikers (van de zij- en achterkant van de fiets). De app geeft de afstanden en breedtes van de lichtbundels (wat je ziet), maar ook de zichtbaarheidsafstanden (vanaf hoe ver je gezien wordt). Hiermee helpt de app de klant om de ideale lamp te kiezen, die optimaal aansluit bij zijn of haar behoefte.” Dealers kunnen de app downloaden op hun Cross Retail-winkelzuil of –tablet via de Google Play Store (Android) of iTunes (Apple).

New app Kruitbosch Cross Retail Winkelzuil

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0