Schwalbe Optimaliseert Toekomst met Vietnam Verplaatsing

Schwalbe

beeld: youtube.com

In een strategische zet heeft Schwalbe, aangekondigd dat alle banden en binnenbanden voortaan in Vietnam worden geproduceerd. De beslissing komt temidden van uitdagingen en kansen in de markt, waardoor Schwalbe deze gelegenheid aangrijpt om zich optimaal voor te bereiden op de toekomst.

De nauwe samenwerking met het familiebedrijf Hung-A heeft geleid tot investeringen in de Vietnamese productielocatie, met ultramoderne faciliteiten voor binnen- en buitenbandenproductie. Hiermee is Schwalbe klaar voor toekomstige groei en kan de Indonesische fabriek zich specialiseren in mallen en rubber-compounds.

De centralisatie van de productie op één locatie in Vietnam biedt duurzame voordelen en verbeterde efficiëntie. Frank Bohle, CEO van Schwalbe, benadrukt de ecologische en sociale verantwoordelijkheid van het bedrijf, maar erkent ook het pijnlijke aspect van personeelsreductie in Indonesië.

Bohle zegt: “Met trots hebben we in Vietnam veel nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd, maar helaas betekent dit ook afscheid nemen van een deel van ons toegewijde team in Indonesië.” De focus ligt nu bewust op de uitstekende positie van de vestiging in Vietnam, waarmee Schwalbe vol vertrouwen de toekomst tegemoetziet.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0