Selle Royal voegt nieuwe zadels toe

Selle royalDe populaire zadels van de LookIN-collectie van Selle Royal worden uitgebreid met vier nieuwe modellen voor Relaxed, Moderate en Athletic fietsers. Met een nieuw ontwerp, constructie en materialen wil het bedrijf helemaal klaar zijn voor 2017.

Onder de innovaties op het gebied van design vinden we onder andere een 3D ‘Skingel’ die schokken veertig procent beter absorbeert dan andere gels. Door de strategische positionering op de belangrijke gebieden zorgt het zadel volgens het merk voor maximaal fietscomfort. Andere veranderingen op dit gebied zijn een beter aangepaste vorm en de toevoeging van ‘Super Fabric’, een extra sterk en duurzaam materiaal.

Onder het zadel vinden we de ‘Flexite’-structuur waarmee flexibiliteit en stevigheid in balans gebracht moeten worden en de schokabsorbtie verder geoptimaliseerd wordt. De verschillende modellen zijn gebaseerd op de hoek van de ruggengraat tijdens het rijden. Relaxed is 90 graden, Athletic 45 en Moderate zit er met 60 graden tussenin. De lijn is vanaf half januari wereldwijd beschikbaar.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0