Shimano Benelux en Fietsnetwerk.nl slaan de handen ineen

Shimano Benelux en Fietsnetwerk.nl gaan samenwerken om fietsers met materiaalpech weer sneller op weg te helpen. De ruim 200 Shimano Service Centers in de Benelux werden toegevoegd aan de Fietsnetwerk app op de routekaart, zodat gestrande fietsers altijd weten waar ze terecht kunnen.

Shimano houdt zich bezig met het stimuleren om mensen te laten genieten van de natuur en de wereld om zich heen op de fiets. Naast de productie en ontwikkeling van fietsmaterialen richten ze zich daarom ook op onderhoud en reparaties van fietsen. Het platform Fietsnetwerk.nl richt zich op het creëren van fietsroutes met een complete beleving en wil daarmee de fietser een zorgeloos dagje uit bezorgen. Daarmee past deze nieuwe samenwerking van de twee bedrijven in de missies van beide bedrijven.

Om fietsers maximaal te laten genieten van hun activiteit werd een functionaliteit aan de Fietsnetwerk app toegevoegd waarmee alle Shimano Service Centers in de buurt op de routekaart kunnen worden getoond. De bedrijven hopen daarmee mensen met materiaalpech, zoals bijvoorbeeld een lekke band, weer zo snel mogelijk op weg te kunnen helpen.

Ook creëerde Fietsnetwerk.nl namens Shimano 5 nieuwe fietsroutes door het hele land, met als belangrijkste kopstuk de fietsroute voorbij Zuid-Limburg. Op deze route staat ook het Shimano Experience Center in Valkenburg vermeld. Bij dit centrum kunnen beginnende en gevorderde fietsers zich verdiepen in de fietssport en diverse materialen, kleding en fietsen uitproberen. Naast dagfietsroutes, biedt Fietsnetwerk.nl ook een aantal routes voor wielrenners en gravelaars.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0