Shimano dealershows in Leusden en Mechelen

ShimanoVanaf maandag 12 september biedt Shimano Benelux de rijwielhandel de mogelijkheid om vijf weken lang het productassortiment van Shimano Benelux te bekijken in het Sport Business Center in Leusden en de Shimano Showroom in Mechelen. In de showrooms zijn niet alleen de innovaties en productintroducties van Shimano te vinden. Ook de merken PRO, Pearl Izumi, Milremo, Giro, Bell, Bikefitting, Blackburn, Elite, Kryptonite, Mio, Selle Italia, Light&Motion, Recon en SiS zijn er volgens de organisatie ruim vertegenwoordigd. Daarnaast is er aandacht voor het assortiment van de city-trekking specialist, met merken als Bobike, Basil, Michelin, Vittoria, Sportourer en OXC.

“Veranderende marktomstandigheden zorgen ervoor dat het toevoegen van waarde belangrijker is dan ooit”, stelt de organisatie in een persbericht. “We zijn daarom van mening dat productverkoop alléén niet meer voldoende is om de consument te binden. Shimano wil rijwielondernemers individueel ondersteunen, adviseren en begeleiden. Daarom is een bezoek aan de dealershows uitsluitend mogelijk op afspraak. Met persoonlijke adviezen op assortimentsamenstelling, promotie, winkelinrichting, bestelwijze, service en educatie wordt waarde toegevoegd, hierdoor wordt de consument beter bereikt en het rendement verhoogt. De vertegenwoordigers van Shimano zullen hierover met rijwielondernemers in gesprek gaan tijdens de show.”

De Shimano Benelux Dealershow vindt in Leusden plaats op 12, 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27 en 28 september, en op 3, 4, 5, 10 en 11 oktober. In Mechelen vindt de beurs plaats op 11, 12, 13, 18, 19, 20, 26 en 27 september en op 3, 4, 10 en 11 oktober. Meer informatie over de dealershow is te vinden op de website van Shimano Benelux.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0