Shimano introduceert e-mountainbike componenten

Shimano mtbShimano komt met volledig nieuwe SHIMANO STEPS MTB componenten. De lichte en compacte E8000 aandrijfunit biedt de rijder een natuurlijk gevoel. Bergop wordt plezierig, waardoor rijders op plekken kunnen komen die voorheen niet te bereiken waren.

De aandrijfunit is compact waardoor framefabrikanten e-MTB frames met kortere achtervorken kunnen maken wat de wendbaarheid op technische routes ten goede komt. De cranks hebben een lagere Q-factor, waardoor rijders het gevoel hebben op een standaard mountainbike te rijden. Verder wordt de lichtgewicht unit intuïtief bediend met de linker power mode switch met drie instellingen (Eco, Trail en Boost) voor verschillende soorten terreinen.

Shimano lanceerde voor het eerst haar urban en recreatie georiënteerde e-bike componenten (E6000) in 2013. Nu, met de kennis en ervaring van vele jaren van ontwikkeling van high-end MTB componenten, verenigt Shimano haar technologische expertise met de introductie van haar E8000 componenten, speciaal ontwikkeld voor de uitdagingen en eisen van e-mountainbiken maar tevens ontworpen om rijders de ware sensatie van het mountainbiken te laten ervaren.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0