Shimano ondersteunt nieuw initiatief Marianne Vos: Strongher

Meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen Marianne Vos heeft een nieuw, internationaal platform voor de wielersport gelanceerd onder de naam Strongher. Deze overkoepelende beweging heeft als doel alle fietsende vrouwen met elkaar te verbinden, van prof tot recreant. Shimano maakt zich sterk voor het vrouwenwielrennen en is content partner van Strongher.

Shimano ondersteunt Strongher door het promoten van de campagne op haar web-kanalen en door het faciliteren van tips, trucs en productfuncties op de website www.strongher.cc. Daarnaast zal Shimano Benelux in haar Bikegear Magazine ruime aandacht besteden aan Strongher en gaat de distributeur tweewielerwinkels ondersteunen met in-store promoties en displays om de shoppende vrouw te inspireren.

Vrijdag 16 oktober stellen de initiatiefnemers Strongher voor op Bike MOTION. Gastvrouw Nynke de Jong opent de presentatie om 17:30 uur. Ex profwielrenster en columniste Marijn de Vries, Nederlands kampioene op de weg Lucinda Brand en beautyblogger Cynthia Schultz alias Miss Lipgloss zullen hier hun verhaal doen over Strongher.

Strongher sfeerbeeld

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0