Shimano ontwikkelt mobiel werkplaatsprogramma

SAMSUNG CSC

In een mobiel werkplaatsprogramma wil Shimano Benelux Nederlandse, Belgische en Luxemburgse rijwielhandelaren helpen om hun fietsherstelmogelijkheden uit te breiden.

Het programma van Shimano bestaat uit een volledig uitgeruste mobiele werkplaats in een bus en een compleet uitgeruste e-bike bakfiets, met al het denkbare fietsgereedschap. Erik-Jan Brunninkreef, Shimano Retail Services Manager: “De mobiele werkplaats is één van de verbindingen tussen het merk Shimano en de klantenservice van de rijwielzaak en ondersteunt de winkelier om de mogelijkheden van de werkplaats te verbeteren en verder uit te breiden.”

De eerste optie is een bestelbus met fietsgereedschap en een werkstation die via lease beschikbaar komt, of als afzonderlijke invulling in een eigen bus van de ondernemer kan worden geplaatst. De tweede optie is een e-bike bakfiets met gereedschap en opbergmogelijkheden. Het eerste voorbeeld hiervan is een fiets van de Deense fabrikant Larry vs Harry met de Bullit Cargo Bike. Deze fiets wordt aan winkeliers aangeboden met SHIMANO STEPS e-bike-componenten en Di2-versnellingen.

Retailers die interesse hebben in het werkplaatsprogramma kunnen contact opnemen met hun Shimano Benelux-vertegenwoordiger.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0