Shimano verlengt sponsordeals

Team Sky ShimanoShimano verlengt de sponsorovereenkomsten die het heeft met Team Sky, LottoNL-Jumbo en twee professionele mountainbiketeams. Team Sky rijdt de komende twee seizoenen met de Shimano Dura-Ace groepset, daarnaast zal het team gebruik gaan maken van PRO Vibe componenten.

Bovendien zal Team Sky samenwerken met Shimano’s engineering teams om samen nieuwe producten te creëren, met als doel om de ontwikkeling van de wielercomponenten en technologieën naar een nog hoger niveau te tillen. De daaruit voorvloeiende innovaties worden vervolgens doorgevoerd door hGstaad Shimanoet hele Shimano assortiment zodat fietsers van alle niveaus kunnen profiteren van deze samenwerking.

Het in de Verenigde Staten gevestigde mountainbiketeam Trek Factory Racing team zal de komende twee seizoenen Shimano XTR componenten in cross country (XC) wedstrijden gebruiken. Het Zwitserse Gstaad-Scott downhill racing team rijdt met Shimano SAINT componenten en pedalen in UCI downhill (DH) races.

Team LottoNLotto ShimanoL-Jumbo kan de komende drie seizoenen op ondersteuning rekenen. Shimano voorziet het team van wielen, crankstellen, pedalen en remmen, die vanaf 2016 op de fietsen van het team geïntegreerd worden. Daarnaast maken de renners gebruik van Shimano wielerschoenen en brillen en PRO tijdritwielen. Verder kunnen renners en monteurs van het team met de Dura-Ace versnellingsopties de gewenste set-up kiezen voor elk type race, gebaseerd op hun eigen specifieke wensen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0