Sigma Sport: Lancering ROX 4.0 endurance GPS computer

Sigma Sport: Lancering ROX 4.0 Endurance GPS computer

Voor uitgebreide fietsavonturen: De ROX 4.0 ENDURANCE ondersteunt je tijdens je trainingen met een extra lange accuduur, slimme navigatiefuncties met re-routing en gebruiksvriendelijkheid en brengt je snel naar je bestemming – zelfs als je besluit een andere route te nemen dan voorgenomen, meldt Sigma Sport. Het grote display toont turn-by-turn navigatie en trainingsdata zoals hoogteprofiel, stijgings%, snelheid, afstand en trainingstijd. “Natuurlijk kun je je ROX 4.0 ENDURANCE ook verbinden met je E-bike en sensoren voor snelheid, cadans en hartslag!”

Gemakkelijk jouw bestemming bereiken met “Search & Go” in de Sigma Ride App
Met de slimme “Search & Go” navigatie kun je elke locatie vinden en erheen navigeren, zegt het merk. Hiervoor kun je snel een adres invoeren of op een punt op de kaart klikken om dit als bestemming in te stellen. Je kunt kiezen uit vier verschillende voorkeurs-routingsopties om de ideale route te tonen (straten, fietspaden, onverharde paden of hardloop/wandelpaden). De voorgestelde route kan direct op de ROX worden gestart of in de Ride app worden opgeslagen voor later. Als je afwijkt van de route, wordt razendsnel de route aangepast door de Sigma Ride app en naar je ROX geupdatet.

E-bike Ready
Ben je met de E-bike op pad? De ROX 4.0 ENDURANCE GPS fietscomputer maakt verbinding met het compatibele E-bike-systeem en toont je de actuele stand van de trapondersteuning, accustatus, licht en overige gegevens op het display.

Bron: Sigma

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0