Sigma sport presenteert de nieuwe Buster-serie powerlampen

partnercontent

Nieuw van Sigma: Buster-serie powerlampen

De nieuwe powerlampen bieden wielrenners, gravelbikers en moutainbikers zowel in het donker als overdag nog meer veiligheid door de remlichtfunctie en de nieuwe dagrijmodus (‚Dayflash‘ modus).  Sigma is trots op de keuze van professionele teams en atleten, zoals Alpecin-Deceuninck met Mathieu van der Poel en Jasper Phillipsen, evenals de Nederlandse en Vice-Wereldkampioen MTB Anne Terpstra van het Ghost Factory Racing Team, voor de powerlampen.

afbeelding-8-sigma
afbeelding4-sigma

De Buster powerlampen zijn uitgerust met diverse innovatieve en handige functies, waaronder de dagrijmodus (Dayflash), aanpasbare lichtprofielen, een lichtmodus indicator, een langdurige accuduur en een geheugenfunctie voor de lichtmodus.  

De Buster-serie heeft de volgende variaties:  

  • Buster 150: Een lichte instapoptie met 150 lumen en een lichtbundel van 74 meter. 
  • Buster 400: Een compacte krachtpatser met 400 lumen en een lichtbundel van 120 meter. 
  • Buster 800: Deze lamp verlicht met 800 lumen en heeft een lichtbundel van 170 meter. 
  • Buster 1100: De Buster met 1100 lumen heeft een dubbele lens voor een nog bredere lichtbundel en heeft een bereik van 165 meter. Het heeft ook een verlengde batterijduur tot wel 50 uur in de ecomodus. 
  • Buster 2000: De Buster met 200 lumen heeft een driedubbele lens voor een indrukwekkende lichtbundel van 200 meter. Het bevat een innovatieve afstandsbediening en helmhouder, ideaal voor 24-uursraces en snelle mountainbike-ritten. 

Montage op je ROX GPS fietscomputer
Voor een opgeruimd stuur zonder overbodige accessoires kun je de adapter van Sigma gebruiken voor de GoPro of de Buster-serie om de lamp netjes en stevig te monteren op je GPS Butler-houder. Bij de ROX 11.1 Evo en ROX 12.1 Evo wordt de Butler al standaard meegeleverd. 

Krachtige achterlichten
Maak je fietsopstelling compleet met de nieuwe achterlichten van Sigma: Blaze Flash, Buster RL 80 lumen en Buster RL 150 lumen. Het populaire en innovatieve Blaze USB-achterlicht heeft nu ook een remlichtfunctie en een dag/nachtmodus met lichtsensor. De internationale versie, Blaze Flash, biedt vier nieuwe lichtmodi: Auto (dag/nacht), Standaard, Puls Flash en Day Flash, met een batterijduur tot wel 50 uur.

De Buster RL 80 levert 80 Lumen met een indrukwekkend zichtbereik van maximaal 1500 meter. Het biedt vijf verlichtingsmodi: Hoog, Laag, Day Flash, Night Flash en Eco Flash, met een batterijduur van maximaal 12 uur in de Eco Flash-modus, een praktische functie voor langere ritten.

Het achterlicht Buster RL 150, dat tot wel 150 lumen helderheid biedt, verbetert aanzienlijk de veiligheid van fietsers op de weg met zijn opvallende zichtbaarheid tot maar liefst 2000 meter. Het beschikt over een remlichtfunctie en biedt vijf verlichtingsmodi, inclusief de dagrijstand (Dayflash). Bovendien heeft het een indrukwekkende batterijduur van maximaal 20 uur. Handig is ook de geïntegreerde geheugenfunctie, waardoor het achterlicht bij een volgend gebruik automatisch in de laatst gebruikte verlichtingsstand staat.  

Bron: Sigma

afbeelding-9-sigma
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0