Sigma Sports introduceert nieuw topmodel fietscomputer

rox-gps-11-0-white-waypointsSigma Sports werkt aan de vernieuwing van haar fietscomputers. Nieuw in de lijn zijn de ROX GPS 7.0 en de ROX GPS 11.0, de opvolger van ‘vlaggenschip’ ROX 10.0 GPS. Beide trainingscomputers combineren volgens Sigma een markant en uniek design met een intuïtief bedieningsconcept, dat tot vier knoppen werd gereduceerd.

Ook de stuurhouder werd opnieuw vormgegeven en is circa 20 procent kleiner dan de vorige versie. De overige kenmerken zijn onder andere geoptimaliseerde schermen en een helder display, dat een goede afleesbaarheid onder de meest uiteenlopende lichtcondities waarborgt, en individueel instelbare trainingsweergaven. Via het Data Center van Sigma kunnen verschillende trainingsprofielen en routepunten worden gedownload.

Nieuw zijn de routepunten met persoonlijke tekst die individueel ingesteld kan worden en zich door een routepunt-alarm aankondigt. Een 3-assig kompas ondersteunt de GPS zodat de track altijd goed wordt getoond. De hoogtemeting vindt plaats via een geïntegreerde barometer, welke ook het stijgingspercentage aangeeft.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0