SIGMA vernieuwt TOPLINE fietscomputers

De fietscomputerlijn TOPLINE van SIGMA SPORT krijgt een nieuw jasje. Passend bij de nieuwe look van de serie worden ook de computers ook uitgerust met extra functies en passende accessoires. De serie bestaat in totaal uit zes modellen, van het compacte instapmodel BC 5.16 voor de stadsfietser, tot de BC 23.16 voor de sportieve ambitieuze fietser.

Vergeleken met de vorige modellen is het drieregelige display groter en verticaal georiënteerd, wat volgens SIGMA de weergavemogelijkheden verbeterd en de leesbaarheid vergemakkelijkt.  Het ergonomische ontwerp van de serie in zwart-wit past bij het bedieningsconcept. De knoppentoewijzing is duidelijk gestructureerd, wat ondersteund wordt door een nieuwe, intuïtieve menubediening.

De houders zijn smaller geworden. Nieuwe klikmagneten voor spaken kunnen eenvoudiger worden gemonteerd en zonder gereedschap weer worden gedemonteerd.  De STS-snelheids- en trapfrequentiezenders zijn nu draaibaar en kunnen zo beter op de magneten worden uitgelijnd. Dat zorgt voor een optimale signaaloverdracht op elke vork, aldus SIGMA.

Bij de drie sportieve modellen kunnen alle instellingen op de fietscomputer worden uitgevoerd en ritgegevens uitgelezen worden via een android-app.

sigma 6 sigma 5 sigma 3 sigma 4 sigma 1 sigma 2

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0