SKS Germany official supplier wielerploeg Alpecin-Fenix

SKS Germany is toegetreden als supply sponsor van wielerploeg Alpecin-Fenix, met kopstukken als Mathieu van der Poel, Jasper Philipsen en Tim Merlier. Met dit sponsorschap ondersteunt SKS Germany de top én de breedte van de wielrensport. Want ook de mountainbike-, cyclocross- en elite-wielerploeg van Alpecin-Fenix worden door SKS Germany extra stevig in het zadel geholpen.

Exportmanager SKS Germany Frederik Reichert: “De Alpecin-Fenix ploeg heeft ambitieuze doelstellingen en het talent en de organisatie aan boord om deze waar te maken. Hun successen zijn niet toevallig, maar het gevolg van steeds dichter naar perfectie groeien. Wij ondersteunen hen daar graag bij, met Made in Germany-fietsaccessoires die de renners nog beter laten trainen en presteren. Op exact de juiste bandendruk, met de bescherming van lichtgewicht spatborden en met andere comfortabele accessoires.”

Team Alpecin-Fenix geeft aan blij te zijn om een kwalitatief merk als SKS Germany aan boord te hebben als product supplier. “Net als SKS Germany streven wij steeds naar innovatie en kwaliteit, waardoor dit een sterke match is. SKS Germany bestaat 100 jaar en blijft steeds vernieuwend, belangrijk in een sport die technisch zeer snel evolueert en bij een team dat op technisch vlak een pioniersrol wil vervullen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0