SKS Germany: veel handige accessoires voor E-bikes

E-bikes floreren door het gemakkelijke fietsen. Dat vraagt om accessoires die het ook gemakkelijk maken. Zoals de hagelnieuwe AIRSTEP voetpomp, de nieuwe AIRCHECKER, de RIDEAIR luchtbidon, de INJEX CONTROL minipomp, de ANYWHERE bidon die overal past, de TOM 14 minitool, de AIRKOMPRESSOR 12.0 vloerpomp en LUBE YOUR CHAIN kettingolie. Om te beginnen met de AIRSTEP

De AIRSTEP is echt het nieuwe pompen. Je pompt met je voet en dat gaat veel gemakkelijker dan met de handen. De AIRSTEP pompt tot 7 bar en heeft een grote en goed afleesbare manometer. Na het pompen rol je de slang in de pomp en hang je ‘m op. De AIRSTEP is ideaal voor mensen met wat minder spierkracht, zoals oudere mensen. Adviesprijs 59.99 euro.

Wist je dat 90% van alle E-bikers op te zachte banden rijdt? Eén bar te weinig betekent 15 km minder actieradius. Bovendien slijten de banden onnodig snel. Met de nieuwe AIRCHECKER zie je je bandendruk tot op een tiende nauwkeurig. Met verlichte XL-cijfers en de draaibare duokop is de druk altijd goed leesbaar. Past op Presta en Schräder ventielen. Bijzonder is het reduceerventiel waarmee je druk laat weglopen en steeds ziet wat de (dalende) bandendruk is. Na gebruik hang je ‘m aan de muur. Adviesprijs 24,99 euro inclusief batterij.

Bandenpech? En wat angstig voor CO2 patronen? De RIDEAIR is de oplossing. Je pompt ‘m thuis vol met lucht tot 16 bar en onderweg stroomt het met een druk op de knop in je band. Binnen een paar seconden is deze weer op spanning. Hij past precies in je bidonhouder en thuis pomp je ‘m weer op. Adviesprijs is 59,99 euro. En voor een tientje extra zit er ook een cijferkabelslot in verwerkt.

Je wilt drinken meenemen onderweg maar nergens een bevestiging voor je bidon? De ANYWHERE bidonhouder laat zich ‘anywhere’ op je E-bike bevestigen. Je kunt kiezen voor de ANYWHERE bevestiging zonder bidonhouder en je eigen bidonhouder eraan bevestigen. Of je kiest voor de ANTWHERE TOPCAGE of fraai gelijnde VELOCAGE. Adviesprijs: vanaf 19,99 euro.

Met een E-bike maak je flinke fietstochten en dan is een minitool meenemen verstandig. Zoals de heel compacte TOM 14, met veertien functies, in een neopreen etui. Adviesprijs: 19,99 euro.

Wie op een E-bike een minipomp wil meenemen, kiest het beste voor de INJEX CONTROL. Topmodel van SKS Germany voor alle ventielsoorten en pompend tot 10 bar. Met manometer, telescopische pompfunctie (lange en korte slag) en uitklapbare T-greep. Adviesprijs: 29,99 euro.

E-bikes hebben banden met behoorlijk volume. Dus wat is er fijner dan een vloerpomp die extra lucht per slag pompt? Dat doet de AIRKOMPRESSOR 12.0. De Multi Valve kop past op alle ventielen en je pompt zomaar tot 12 bar. Grote manometer en degelijke stalen pompbuis. Adviesprijs 29.99 euro.

Op een ketting van een E-bike komt erg veel kracht te staan. Daarom is smering heel belangrijk. LUBE YOUR CHAIN is een hi-tech smeermiddel met teflon en een hoge corrosiebescherming. Bijzonder is de unieke verdeelkop die zelf reguleert en knoeien voorkomt. Adviesprijs: 12,99 euro

rs3557_11511_airstep_open_pers
AIRSTEP
rs3199_11447_rideair_function_02
RIDEAIR
rs1890_11011_airkompressor_12.0_pers
AIRKOMPRESSOR 12.0
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0