Smith lanceert twee nieuwe helmen

Helmenfabrikant Smith heeft twee nieuwe modellen toegevoegd aan haar awardwinning collectie, de nieuwe Rover en de Route fietshelmen. Beide modellen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik, geproduceerd met de beste veiligheidsnormen, een strak design en customized pas systeem, voor gebruik  op de weg of in het terrein.

De opbouw van de nieuwe Smith helmen bestaat uit een lichtgewicht in mold Aerocore constructie  met Koroyd-technologie, de ventilatie van de Rover en de Route is aangebracht op de plaatsen waar het niet ten koste gaat van de veiligheid. Koroyd hanteert hogere veiligheidsnormen dan standaard gebruikt wordt voor fietshelmen, Koroyd-technologie wordt o.a. ook gebruikt  voor de productie van motorfietshelmen.

De Route, bedoeld voor de weg, biedt door 18 ventilatieopeningen een optimale wartmteafvoer tijdens het fietsen. Voor de thrill seekers in het terrein is er de Rover met 20 ventilatieopeningen en een geintegreerde visor, het antimicrobiële binnenwerk met Reactive koeling en het Vaporfit pas systeem zorgt voor optimaal comfort.

Zowel de Smith Route als de Rover zijn verkrijgbaar met en zonder MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) het interne binnenwerk zorgt bij een zijdelingse impact dat de helm roteert waardoor de kans op langdurige hersentrauma wordt verminderd.

De adviesprijs van beide modellen varieert tussen 150 en 180 euro en worden geleverd door Cosmic Sports.

ROVER_MatteBlack_HB17-RRMBMDMIPS_THUMBNAIL  ROUTE_MatteWhite_HB17-RTMWMDMIPS_THUMBNAIL

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0