Spanninga

PIMENTO achterlichten

Het unieke PIMENTO assortiment bestaat uit drie verschillende achterlichten:

• PIMENTO-CARRIER
• PIMENTO-GUARD alleen verkrijgbaar in OEM
• PIMENTO-BRAKE alleen verkrijgbaar in OEM

De lampen kenmerken zich door een compacte en elegante vorm. Ze zijn uitgerust met de baanbrekende COB LED technologie (zie uitleg in het grijze kader hieronder). Deze zorgt voor een zeer heldere lichtbundel rondom de fiets. De PIMENTO-CARRIER en PIMENTO-GUARD hebben een zeer heldere lichtbundel van 5 Candela (17 Lumen). Ze voldoen aan de Duitse regelgeving (StVZO) en hebben een minimalistisch en slank design. De PIMENTO-CARRIER is geschikt voor montage op bagagedragers met 50mm schroefafstand. De PIMENTO-GUARD is daarentegen bedoeld voor montage op het spatbord. Beide versies zijn verkrijgbaar in een dynamo-versie (met Standlichtfunctie) en e-bike versie (6VAC/6-36VDC). 

De PIMENTO-BRAKE is recent geïntroduceerd en is geschikt voor e-bikes (6-36VDC). Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt deze versie over een zeer krachtige Remlichtfunctie van 40 Candela (20 Lumen). Wanneer je remt, word je extra goed gezien door de overige weggebruikers. Wanneer je remt, word je extra goed gezien door de overige weggebruikers. Wel zo veilig! De PIMENTO-BRAKE voldoet eveneens aan de Duitse regelgeving en is geschikt voor montage op bagagedragers met 50mm schroefafstand.

X&O koplampen

De koplampen uit het X&O assortiment zijn bij uitstek geschikt voor trendy fietsen. Van stadsfietsen en trekking bikes, tot e-bikes. De X&O is dankzij zijn universele en compacte design een mooie toevoeging op elk soort fiets. De lampen zijn verkrijgbaar in een batterijversie (met batterij-laad-indicator) van 25 Lux en een e-bike versie (6-36VDC) van 30 Lux. Beide versies voldoen aan de Duitse regelgeving (StVZO).De X&O lampen zijn een miniatuurversie van de koplampen uit het AXENDO assortiment. Ze zijn uitgerust met dezelfde, kwalitatief hoogstaande PHILIPS® optiek. De batterij-versie beschikt over een geïntegreerde reflector, terwijl de e-bike versie een afzonderlijke reflector op de voorvorkbeugel heeft.

Adviesprijzen

PIMENTO-CARRIER Xe (e-bike) € 22,90
PIMENTO-CARRIER Xds (dynamo) € 23,50
X&O Xe (e-bike) € 20,90
X&O Xb (batterij) € 22,90

FM102019-Spanninga.indd

Kijk voor meer informatie op de website van Spanninga.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0