Spanninga verwelkomt groepsverkoopdirecteur

Ronald Wassens Versterkt Spanninga als Groepsverkoopdirecteur

Ronald Wassens
Beeld: Spanninga

In Joure heeft Spanninga, begin januari 2024, Ronald Wassens verwelkomd als nieuw lid van het managementteam. Deze strategische aanwinst versterkt de inzet van Spanninga om zijn wereldwijde marktpositie te verbeteren door middel van innovatieve ontwikkelingen en sterke partnerschappen. Ronald Wassens brengt een schat aan internationale verkoopervaring mee en neemt de rol van Groepsverkoopdirecteur op zich met het doel bestaande partnerschappen te versterken en nieuwe samenwerkingen te ontwikkelen. Zijn komst markeert een belangrijk moment in de snel veranderende markt voor micromobiliteit, waar aanpassingsvermogen en vooruitziendheid vereist zijn.

Wassens heeft ambitieuze doelstellingen voor ogen. Hij streeft ernaar Spanninga te positioneren als een leidende naam in innovatieve verlichtingsoplossingen voor micromobiliteit, door relevant te blijven in een constant veranderende markt en Spanninga te vestigen als dé partner voor zowel nieuwe ontwikkelingen als bestaande oplossingen die aansluiten bij de marktvraag. Hij benadrukt de flexibiliteit en gerichtheid die nodig zijn om door de uitdagende marktdynamiek te navigeren, met kansen voor nieuwe richtingen en ontwikkelingsgebieden.

Wat Wassens het meest aanspreekt aan Spanninga, is de langdurige erfenis en reputatie als een solide bedrijf, bekend om zijn kwaliteit, expertise en ervaring. Hij waardeert vooral de internationale dimensie van het bedrijf en de uitdaging om culturele verschillen binnen het Europese verkoopteam te overbruggen. Wassens ziet de technologische capaciteiten en het R&D-component van Spanninga als cruciale factoren in het vormgeven van klantenprojecten, met een sterke nadruk op zowel functionele als esthetisch aantrekkelijke verlichtingsontwerpen.

Met een achtergrond in verkoop en transitiebeheer, benadrukt Wassens zijn expertise in het navigeren van teams door veranderende markten en organisatorische aanpassingen. Zijn ervaring als Commercieel Directeur bij BT Nyloplast onderstreept zijn vermogen om bedrijfsstrategieën en oplossingen te vormen voor een wereldwijde klantenkring. Spanninga kijkt uit naar de dynamische leiding van Ronald Wassens en verwacht voortgezet succes in de snel evoluerende sector van micromobiliteit onder zijn leiding.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0