spanninga-openingsbeeld-met-tekst

PIMENTO achterlichten

Het unieke PIMENTO assortiment bestaat uit drie verschillende achterlichten:

¬ PIMENTO-CARRIER

¬ PIMENTO-GUARD alleen verkrijgbaar in OEM

¬ PIMENTO-BRAKE alleen verkrijgbaar in OEM

De lampen kenmerken zich door een compacte en elegante vorm. Ze zijn uitgerust met de baanbrekende COB LED technologie (zie uitleg in het grijze kader hieronder). Deze zorgt voor een zeer heldere lichtbundel rondom de fiets. De PIMENTO-CARRIER en PIMENTO-GUARD hebben een zeer heldere lichtbundel van 5 Candela (17 Lumen). Ze voldoen aan de Duitse regelgeving (StVZO) en hebben een minimalistisch en slank design. De PIMENTO-CARRIER is geschikt voor montage op bagagedragers met 50mm schroefafstand. De PIMENTO-GUARD is daarentegen bedoeld voor montage op het spatbord. Beide versies zijn verkrijgbaar in een dynamo-versie (met Standlichtfunctie) en e-bike versie (6VAC/6-36VDC). 

De PIMENTO-BRAKE is recent geïntroduceerd en is geschikt voor e-bikes (6-36VDC). Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt deze versie over een zeer krachtige Remlichtfunctie van 40 Candela (20 Lumen). Wanneer je remt, word je extra goed gezien door de overige weggebruikers. Wanneer je remt, word je extra goed gezien door de overige weggebruikers. Wel zo veilig! De PIMENTO-BRAKE voldoet eveneens aan de Duitse regelgeving en is geschikt voor montage op bagagedragers met 50mm schroefafstand.

X&O koplampen

De koplampen uit het X&O assortiment zijn bij uitstek geschikt voor trendy fietsen. Van stadsfietsen en trekking bikes, tot e-bikes. De X&O is dankzij zijn universele en compacte design een mooie toevoeging op elk soort fiets. De lampen zijn verkrijgbaar in een batterijversie (met batterij-laad-indicator) van 25 Lux en een e-bike versie (6-36VDC) van 30 Lux. Beide versies voldoen aan de Duitse regelgeving (StVZO).De X&O lampen zijn een miniatuurversie van de koplampen uit het AXENDO assortiment. Ze zijn uitgerust met dezelfde, kwalitatief hoogstaande PHILIPS® optiek. De batterij-versie beschikt over een geïntegreerde reflector, terwijl de e-bike versie een afzonderlijke reflector op de voorvorkbeugel heeft.

Adviesprijzen

PIMENTO-CARRIER Xe (e-bike) € 22,90
PIMENTO-CARRIER Xds (dynamo) € 23,50
X&O Xe (e-bike) € 20,90
X&O Xb (batterij) € 22,90

COB LED technologie

Chip on Board, komt neer op meerdere LED-chips die gebundeld worden en samen één module vormen. Het is de meest recente LED-technologie die je op dit moment kunt vinden in de markt. De belangrijkste voordelen zijn een hogere efficiëntie door een breder lichtverdelingsgebied, betere hittegeleiding, verminderd lichtverlies en een verbeterde zichthoek en een bijna ongelimiteerd aantal designmogelijkheden, omdat de module in elke vorm gebogen kan worden.

PHILIPS® optiek

De PHILIPS® optiek geeft een extra brede zichtbaarheidshoek. Dit is duidelijk uitgebeeld op de illustratie hiernaast. Dit maakt dat je als fietser goed zichtbaar bent. Niet alleen vanaf de voorkant, maar ook vanaf de zijkant.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0