Sparta ION Google Glass in top 6 innovatieve voertuigen

De samenwerking tussen Sparta ION® Technology en Google Glass staat in het rijtje van de top 6 meest innovatieve voertuigen gemaakt door nieuwssite Numrush. De samenwerking tussen Sparta en Google werd tijdens De FietsVak al bekroond met een Innovatie Award 2015.

Door de ION® technologie te integreren in Google Glass laat Sparta zien hoe een smart device kan communiceren met een elektrische fiets. Door deze ontwikkeling is een display op de fiets overbodig en kan de fiets bediend worden in slechts een kleine oogwenk. De moderne uitvinding staat tussen 5 andere innovatieve uitvindingen waaronder de Stella Solar Chalenge (een gezinsauto op zonne-energie) die werd ontworpen door de TU in Eindhoven.

Andere ontwikkelingen
Numrush is een nieuwssite voor technologische ontwikkelingen. Naast de Sparta ION Google Glass zijn volgens deze site in de categorie fietsen meer vernieuwingen op te merken, bijvoorbeeld de kruising tussen een ligfiets en een snormobiel. Daarnaast valt de ELF op. Deze Electric, Light & Fun fiets krijgt zijn stroom doormiddel van zonnepanelen op het dak.

www.sparta.nl

 

IOSSparta

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0