Specter bikes in zee met VDW Lease

VDW Lease is een samenwerking aangegaan met Specter bikes. VDW Lease zal Specter voornamelijk bijstaan met een aangepast leasevoorstel richting de zelfstandigen en de KMO’s. Het Belgische merk Specter bikes is een relatief onbekend merk en is begin oktober 2022 op de markt beschikbaar gekomen. Ze willen hun marktaandeel vergroten en daarom gaat Specter bikes in zee met VDW Lease.

Dankzij VDW Lease en de aangepaste leasevoorstellen kan je een Specter fiets in leasing nemen vanaf 240 EUR ex BTW per maand. Hierin zit tevens een basic onderhoud in een leasingperiode die loopt over 48 maanden. De combinatie Belgisch, speed pedelec en online was voor VDW Lease doorslaggevend om met Specter een samenwerking aan te gaan.

De Specter fietsen, ontworpen en geassembleerd in België kenmerken zich dankzij het functionele en hippe design. Daarnaast ontwikkelde Specter de eerste speed pedelec met geïntegreerde display (Android & iOS compatibel) on board GPS, 4G, live data, weerinfo, enzovoort. Oprichter Maarten Baert zocht naar een fiets waarvan het totaalplaatje klopte: hoe de fiets eruit ziet, het gevoel als je het stuur in handen neemt en de unieke ervaring als je die eerste bocht insnijdt. Een ervaring die in de toekomst voor meerdere mensen mogelijk wordt dankzij de samenwerking met VDW Lease.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0