Spinder bike carriers blijft sponsor Roompot Oranje Peloton

SpinderTradekar Benelux zal met haar merk Spinder bike carriers ook in 2016 de Nederlandse wielerploeg Roompot Oranje Peloton sponsoren. Het logo van de leverancier van fietsendragers en accessoires is komend seizoen te zien op het nieuwe wielertenue. De nieuwe outfit zal voor het eerst te zien zijn tijdens de teampresentatie op vrijdag 8 januari 2016 tijdens de Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam.

Tradekar stapte in 2015 in de sponsoring van verschillende sportploegen zoals Roompot Oranje Peloton, individuen in de fietssport en evenementen zoals de Amstel Gold Race. Volgens Managing Director Michel Ferwerda om het fietsendragermerk te verbinden aan jonge, ambitieuze professionals die willen groeien en enthousiast zijn.

Na een goed debuutjaar zijn de voorbereidingen voor komend jaar volop aan de gang bij Roompot Oranje Peloton. Zowel het management van de volledig Nederlandse ploeg als Spinder waren het er over eens dat de samenwerking in 2016 voortgezet moest worden. Ook omdat Spinder van oudsher een oer-Hollands merk is, net zoals de Roompot Oranje Peloton wielerploeg, aldus Ferwerda.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0