Sportimex opent nieuwe fietswinkel in Oud-Gastel

Sportimex opent nieuwe fietswinkel in Oud-Gastel

Sportimex  heeft een nieuwe wielershop geopend in Oud Gastel. In de nieuwe fietsenwinkel en werkplaats gaat het bedrijf fietsen verkopen en onderhouden voor de recreatieve en sportieve fietser in West-Brabant.

Sportimex staat voor sportieve A-merk fietsen in het midden tot boven-segment. Zo verkoopt het bedrijf e-bikes van Van Dijck, Keola en Muon, sportieve fietsen van Jan Janssen, De Rosa, Factor en Stevens, gravel-, adventure en fatbikes van Surly en Salsa, en Radio BMX fietsen. Voor de liefhebbers van urban sports en schaatsen heeft het bedrijf daarnaast een breed aanbod van inline skates, stuntsteps, boards, ijshockey-, kunst en verstelbare schaatsen. In 2023 zal ook Bombtrack worden toegevoegd aan het assortiment.

Sportimex Benelux

Sportimex in Oud Gastel, Nederland, is opgericht in 1996. Het bedrijf is de exclusieve importeur en distributeur van verschillende toonaangevende sport- en wielermerken. Deze worden verkocht via gespecialiseerde dealers in Nederland en België. De nieuwe wielershop van het bedrijf richt zich op mensen die vooral een sportieve merkfiets willen met daarbij ook gedegen advies en service.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0