Spotty introduceert internetadres als e-bike diefstalpreventie

SpottySpotty heeft een nieuwe anti-diefstalmarkering geïntroduceerd die specifiek ontworpen is om de diefstal van e-Bikes af te remmen. Met de nieuwe markering kunnen naast het fietsframe ook onderdelen zoals de accu en de motor onuitwisbaar te markeren.

De nieuwe e-Bike combikit bevat meerdere sjablonen om gelakte of kunststofonderdelen onuitwisbaar te etsen met een uniek Internetadres. Intikken op een smartphone volstaat om te zien dat de fiets gestolen is. Het pakket bevat verder een fraudebestendige sticker voor naakte metalenonderdelen en een sticker voor een afneembaar display. Volgens Spotty wordt het daarmee praktisch onmogelijk voor een dief om de fiets in zijn geheel of als losse onderdelen te verkopen.

Een Internetadres is in elk land gekend, wordt zonder uitleg begrepen en kan door iedereen eenvoudig opgezocht worden, aldus Spotty. Zo is het slechts een kwestie van tijd voor de dief door de mand valt, of hij de fiets(onderdelen) nu in het binnenland verkoopt of over de grens.

De anti-diefstaloplossingen van Spotty staan beschreven op www.stopfietsdiefstal.eu

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0