Stromer limited edition ST7 gelanceerd

Stromer limited edition ST7 gelanceerd

Stromer lanceert de nieuwe ST7 Alinghi Red Bull Racing (ARBR), een gelimiteerde editie e-bike die niet alleen qua technologie, maar ook in design uitblinkt. Deze editie, geïnspireerd door het design van de Alinghi Red Bull Racing zeilboot AC40, is een echte blikvanger met zijn opvallende kleurstelling.

De ST7 ARBR, met een oplage van slechts 650 exemplaren, wordt gekenmerkt door geavanceerde technologieën en premium specificaties. Belangrijke kenmerken omvatten de onderhoudsvriendelijke elektrische Pinion C1.12 Smart.Shift schakeling, een krachtige 940 Watt SYNO Sport II achterwielmotor met sportmodus en een indrukwekkend bereik van tot 260 km dankzij de BQ1440 accu. Deze fiets is uitgerust met duurzame carbonriemen van Gates, volledig geïntegreerde ABS aan de voorzijde, en krachtige vierzuigerremmen van TRP met 203 mm remschijven.

Verder heeft de ST7 ARBR verlichting met de Supernova M99 Pro 2, die tot 1900 lumen levert, en is hij uitgerust met DT-Swiss velgen en Pirelli Angel ST Sport banden. Voor comfort en aanpassingsvermogen is de fiets optioneel verkrijgbaar met een verende voorvork en geveerde zadelpen. De connectiviteit via mobiel netwerk stelt gebruikers in staat GPS-plaatsbepaling, Smartlock, motorinstellingen en statistieken te beheren.

Elke fiets wordt geleverd met de Smart Helmet Aura in hetzelfde Alinghi Red Bull Racing design. De beschikbare maten zijn M, L en XL, met een retailprijs van EUR 13.499. De leveringen aan Stromer retailers zijn gepland voor april en mei.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0