Stromer opent webshop

Stromer opent webshop.

Stromer heeft zojuist zijn eerste webshop gelanceerd in Nederland. De webshop biedt klanten een eenvoudige, moderne aankoopervaring in samenwerking met het bestaande dealernetwerk van het bedrijf. De beslissing om de webshop te openen komt voort uit het groeiende belang van digitale handel en de behoefte aan flexibiliteit bij online aankopen. Na een succesvol pilootproject in de VS heeft Stromer nu besloten om ook in de EU eigen webshops te openen, met als doel het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om een fiets te kopen.

Met het Click-and-Collectmodel kunnen klanten eenvoudig online een Stromer speed-pedelec bestellen en deze vervolgens bij een dealer afhalen. Hierdoor wordt het gemak van online winkelen gecombineerd met de persoonlijke service van een lokale dealer. Accessoires zoals tassen, helmen en accu’s worden rechtstreeks bij de klant geleverd.Tomi Viiala, Co-CEO van Stromer, benadrukt het belang van deze nieuwe aanpak: “De digitalisering van onze maatschappij zal niet stoppen en de behoeften van onze klanten veranderen voortdurend. Met deze Click-and-Collectoplossing kunnen online klanten toch profiteren van een persoonlijk contact met de dealer.”

In de komende maanden zal Stromer ook webshops openen in Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk en Denemarken, waardoor het bereik van het merk verder wordt vergroot.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0