Succesvolle editie van World of eMobility

Succesvolle editie van World of eMobility

Op 27, 28 en 29 oktober 2022 bezochten meer dan 4.269 mensen uit binnen- en buitenland het cross-over evenement dat geheel in het teken van elektrische mobiliteit stond.  

Er waren dubbel zoveel standhouders en er was een enorme groei van het bezoekersaantal in vergelijking met vorig jaar. Opvallend waren de vele internationale en kwalitatieve hoogwaardige bezoekers. Verder kwamen de bezoekers van over de hele wereld: van Europese landen, Zuid-Korea, Canada tot Vietnam en Amerika. De reacties over opzet, locatie, omvang, aankleding, producten, netwerk- en testmogelijkheden waren zeer positief. 

‘Het is meer dan verheugend dat er zoveel mensen en partijen op zoek gaan naar antwoorden hoe we onze transportmiddelen kunnen elektrificeren, onze steden leefbaarder en de bouwplaats duurzamer kunnen maken. Het elektrificeren van onze transportmiddelen en bouwmachines is een enorme stap in de juiste richting”, zegt initiatiefnemer en organisator Rick van Rijthoven. “En World of eMobility biedt al deze partijen het uitgelezen platform om kennis te nemen van de laatste uitvindingen, ontwikkelingen, kennis te delen over hun duurzame producten en volop te netwerken. Want alleen als we nog meer onze krachten bundelen, kunnen we betekenisvolle stappen zetten en veranderingen in werking zetten. Dat WOE nu al succesvol hieraan bijdraagt, vervult me met trots.”

Van Rijthoven: “Volgend jaar hopen we uiteraard op nog meer deelnemers en bezoekers. Ik ben ervan overtuigd dat WOE de jaarlijkse internationale ontmoetingsplek kan worden die verschillende partijen en organisaties uit alle industrieën bij elkaar brengt.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0