SUGG: een nieuw fietsmerk uit Brussel

SUGG: een nieuw fietsmerk uit Brussel

Eenvoud, degelijkheid, lokale productie en plezier, de vier concepten die centraal staan bij het nieuwe fietsmerk uit Brussel: SUGG. De merknaam is rechtstreeks verbonden met de familiegeschiedenis van de oprichter, Frédéric Mertens-Sugg. De familienaam van zijn moeder.

SUGG biedt met de Compacto momenteel één model aan. De Compacto is een compacte fiets die bijzonder makkelijk mee te nemen en op te bergen is. Door de gestroomlijnde geometrie en onderdelen uit het baanwielrennen is hij wendbaar en accelereert snel. Bovendien kun je er ook goed mee klimmen. Ontwerp en assemblage gebeuren in Brussel en de onderdelen zijn grotendeels afkomstig van Europese fabrikanten.

Het elektrische fiets-aanbod groeit gestaag, maar de oprichter van SUGG besloot tegen die trend in te gaan. Ervaring en lang nadenken over ontwerp, montage, gebruik en milieu leidden tot een mechanische, stevige maar lichte, praktische en lokaal geproduceerde fiets die voor de meeste gebruikers en trajecten geschikt is. Het merk wil de stadsbewoners zo motiveren dit vervoermiddel te kiezen en bij te dragen tot een betere levenskwaliteit met een minder vervuilde stad, harmonieuzer verkeer en efficiënte verplaatsingen.

Voor meer technische informatie: https://sugg.be/nl/product/compacto/ 

Foto: SUGG

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0