SURE E-bike opent nieuw hoofdkantoor

SURE E-bike opent nieuw hoofdkantoor 

Eind mei was de opening van het Experience Center en hoofdkantoor van SURE Mobility in Harderwijk. De SURE is een E-bike voor de zakelijke markt met een snel oplaadbare accu. Deze heeft een actieradius van 90 kilometer en binnen acht minuten is 72% van de accu opgeladen.

In het Experience Center zijn de oranje modellen van de E-bike te bekijken. Jasper Rynders, verantwoordelijk voor de strategische partnerschappen en allianties verteld: “De E-bike is voorzien van een revolutionaire accutechniek. De hybride supercondensator is niet ontvlambaar en kan daardoor binnen worden opgeladen. De accu gaat 12 keer langer mee dan een standaard Lithium accu.  De fiets heeft een goede balans en gewichtsverdeling, zodat ook mensen met minder fietservaring een veilige en comfortabele rijervaring hebben.”

SURE Mobility richt zich met de E-bike uitsluitend op de zakelijke markt. Rynders: „Dit concept Mobility as a Service betreft onder meer allriskverzekering en financiering door Mmobility en alle fietsen zijn overal traceerbaar en dat geeft bedrijven inzicht in het gebruik.”  

De fietsen worden modulair opgebouwd en geassembleerd op drie locaties in Nederland en Duitsland. Hier vindt ook onderhoud plaats en er wordt samengewerkt met mobiele fietsenmakers uit verschillende regio’s. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0