T.O.M. opent nieuw fietsenmagazijn voor 25.000 fietsen

Onlangs opende Tom Omnichannel Management bv uit Bladel officieel de deuren van haar nieuwe bedrijfspand aan Rootven 16. Het nieuwe pand is een toevoeging aan het huidige pand dat ernaast zit. De uitbreiding van de capaciteit stelt T.O.M. bv in staat om in te spelen op de snelgroeiende online markt.

In het nieuwe pand staan permanent 25.000 fietsen op voorraad. Dit biedt T.O.M. bv de mogelijkheid om bestellingen binnen een werkdag te leveren aan haar klanten in 27 landen in Europa. Door het groter wordende assortiment groeide de e-commercespeler uit het jasje van het eerste pand. De uitbreiding met het naastgelegen pand biedt niet alleen meer opslagruimte, maar ook de ruimte om het assortiment verder uit te breiden.

Het totale assortiment van T.O.M. bv bestaat inmiddels uit ruim 90.000 unieke producten op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en –accessoires, speelgoed, sportmerchandise, sport- en outdoorartikelen, casual kleding, autoaccessoires en brilmode. Deze worden verkocht in 27 landen in Europa via acht consumentenwebshops, één online groothandel, de fysieke fietsenwinkel in Tilburg en nationale en internationale marktplaatsen als Amazon, Blokker, bol.com en Intertoys.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0