Tehava intensiveert samenwerking met Tacx

Tehava International gaat vanaf 1 augustus 2017 de exclusieve distributie van het merk Tacx verzorgen in de Benelux. Tehava is al enige tijd distributeur van het merk Tacx, maar voorziet de dealers in de Benelux vanaf 1 augustus exclusief van Tacx trainers, accessoires, tools en werkstandaarden. Na een jarenlange succesvolle samenwerking is een goed partnerschap ontstaan wat beide partijen via deze weg verder wensen te versterken. Één van de belangrijkste speerpunten binnen dit partnerschap is de samenwerking met de retailer aangevuld met een beperkte selectie van online partners. De waardecreatie voor het merk Tacx staat hierin centraal.

Tacx
Het jubilerend merk Tacx is voornamelijk bekend om haar hoogwaardige trainers. Maar liefs zeven WorldTour teams maken gebruik van Tacx trainers, waaronder Bora-Hansgrohe met wereldkampioen Peter Sagan, Quick-Step Floors en Team LottoNL-Jumbo. Tacx heeft een breed assortiment aan interactieve trainers, basic trainers en rollenbanken. Bekende trainers zijn de Tacx NEO en FLUX, maar ook de gewaardeerde Tacx Satori Smart.  Naast deze trainers biedt Tacx ook een breed assortiment aan hoge kwaliteit accessoires, zoals bidons en bidonhouders, spatborden, werkstandaarden en gereedschappen. De Tacx Deva bidonhouder wordt door de wielerploegen veelvuldig op de proef gesteld tijdens bekende wielerklassiekers als Parijs-Roubaix.

Tehava International

Als distributeur van mid- en high-end A-merken met een sterke focus op het sportieve fietssegment past Tacx perfect binnen het assortiment van Tehava International.  Het innovatieve karakter en de unieke uitstraling  van het merk zorgt voor een perfecte match. Tacx en Tehava International zijn dan ook blij dat de samenwerking door middel van dit exclusieve partnerschap nog intensiever wordt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0