Tehava wordt distributeur van Goodyear Bicycling Tires in Benelux

Tehava sluit een meerjarige overeenkomst af met Rubber Kinetics voor de distributie van Goodyear Fietsbanden in de Benelux. Tehava zal het volledige assortiment Goodyear Bicycle Tires aanbieden en op voorraad hebben. Dealers kunnen zo een groot scala aan hoogwaardige race-, stads-, gravel- en mountainbikebanden aanbieden. Het Amerikaanse Goodyear voorziet Tehava van een ruim assortiment aan fietsbanden. Van racebanden over stadsbanden tot mountainbikebanden. Het bedrijf heeft de volledige productieketen van a tot z zelf in handen. Innovaties en vernieuwingen worden op deze manier razendsnel doorgevoerd.

Robert Vrancken, Managing Director bij Tehava, is enthousiast over het assortiment van Goodyear. “Goodyear is een internationale speler met een uitstekende reputatie in zowel de auto- als de wielerwereld. We willen het potentieel van Goodyear in het fietssegment in de Benelux maximaliseren”, zei hij. “De visie van Tehava is zoals altijd ‘Details in service maken het verschil’. Service is ook erg belangrijk voor Goodyear. Met deze visie en het vertrouwen van Goodyear in Tehava zijn we ervan overtuigd dat we een duurzaam partnerschap gaan ontwikkelen.”, besluit Robert Vrancken.

“De Benelux-regio is van groot belang voor Goodyear Fietsbanden. Fietsen is in deze regio niet alleen een activiteit, maar ook een manier van leven. Tehava illustreert dit ethos sinds hun oprichting meer dan 50 jaar geleden. Tehava staat bekend om hun enthousiasme, expertise en service. Door hun jarenlange ervaring genieten ze een hoog aanzien in de wielerscene. Door onze recente aankondiging van de meerjarige samenwerking met Team Qhubeka Assos, kan ik geen beter moment bedenken om hier de markt te betreden. De Benelux heeft namelijk de rijkste wielergeschiedenis ter wereld!”, aldus Ben Evans, EMEA Market Manager voor Goodyear Fietsbanden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0