Tern experimenteert met hybride verkoopmodel

ternTern heeft in de Verenigde Staten met succes een kickstarterproject afgerond voor de introductie van de Vektron. Dit wordt volgens het merk de meest compacte Bosch-aangedreven e-bike ter wereld. Het bedrijf behaalde al snel haar financieringsdoel van 60.000 dollar. Daarop werd de campagne voortgezet om uiteindelijk 150 procent van het beoogde doel te realiseren. In tegenstelling tot veel andere Kickstarterprojecten die direct aan consumenten leveren, zal Tern de Vektron uitleveren via haar dealernetwerk.

“Wij zien lokale fietswinkels als de hoeksteen van fietsgemeenschappen, maar we weten allemaal dat het koopgedrag van consumenten verandert”, zegt Josh Hon, oprichter en directeur van Tern. “Vandaar dat we gezocht hebben naar een manier hoe we aan dat consumentengedrag tegemoet te komen en tegelijk lokale winkels kunnen ondersteunen. Met dit Kickstaterproject pionieren we met een hybride verkoopmodel.”

Of het bedrijf een dergelijk project ook voor Europa in gaat zetten is niet bekend. Hier zal de Vektron in het eerste kwartaal 2017 leverbaar zijn. De verkoopprijs komt te liggen tussen 2.990 euro en 3.300 euro.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0