Tern lanceert opvouwbare e-bike

TernTern presenteert op de komende Eurobike de Tern Elektron, een nieuwe opvouwbare e-bike voorzien van een Bosch aandrijflijn. Tern ziet de Elektron als de ideale e-bike voor gebruik in stedelijke gebieden. De fiets is in minder dan 10 seconden op te vouwen tot de kleinste maat in de line-up van Tern-fietsen, en daardoor eenvoudig mee te nemen in de kofferbak van een auto of het openbaar vervoer. Daarnaast neemt een opgevouwen e-bike ook minder stallingsruimte in.

Dankzij de 300Wh Bosch accu heeft de fiets een acceradius tussen 50 en 100 kilometer. Met een low-stepframe en een gepatenteerde verstelbare stuurpen. De hoogte is daarmee snel aan te passen voor personen tussen 1.40 meter en 1.95 meter, waardoor de Elektron met meerdere personen gedeeld kan worden. Een laag zwaartepunt maakt de fiets stabiel. Het meegeleverde Cargorek is geschikt voor kinderzitjes van Yepp en Thule.

Naar verwachting staat de Elektron in het voorjaar van 2017 bij de dealers. De verwachte verkooprijs ligt rond de 3.300 euro in Europa.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0